За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Разположен в сърцето на Истанбул - Фатих, в близост до византийски и османски архитектурни сгради като Света София, Синята джамия и Капалъ чарши, които са само на 10 минути пеша и минута с трамвай. Спирки на градски транспорт - автобуси и метро има само на 2 минути пеша от хотела. 

В стаите

Стаите в хотела разполагат с климатик, телевизор, кът за сядане, сейф и самостоятелна баня с душ, халати и чехли, френски балкон.

На територията на хотела

Проектиран по модерен начин, Sea View Restaurant предлага на своите гости иновативни менюта и традиционна и международна кухня.

Beethoven Senfoni Spa & Wellnes предлага изключителна зона за отдих с модерна архитектура и великолепна атмосфера, изключителни азиатски и европейски масажни процедури и грижи в допълнение към терапиите от Далечния изток.Вдъхновен от османските дворцови бани, Beethoven Senfoni Spa & Wellness предлага уникалното и необикновено СПА изживяване на традиционната турска баня и международни марки продукти за грижа за кожата и тялото. Освен това можете да участвате в пилатес, зумба, аквагимнастика, гимнастика, аеробика и степ, придружени от експертни треньори в добре оборудвания фитнес център.

Хранене

BB - нощувка със закуска

Оценки и коментари